čtvrtek 14. srpna 2014

13. 8. 2014 - AZ Havířov - Zubr Přerov (O pohár RT Torax) #shootoutsummer2014

Na porubském zimním stadionu v těchto dnech probíhá již třetí ročník letního turnaje O pohár RT Torax. Havířovský AZet jej v předešlých dvou ročnících vyhrál a jelikož turnaj je poměrně kvalitně obsazený a touha získat "pohárový hattrick" je bezpochyby taktéž vysoká, účastní se jej slezský tým opět. Ve skupině s Havířovem se nachází Přerov a Jastrzebie. V druhé skupině pak nalezneme domácí Porubu, Opavu a slovenskou Žilinu.


V prvním utkání své skupiny se pak havířovští ve středu 13. 8. utkali s druholigovým Přerovem, který přehráli jednoznačně 6:1. Na závěr pak přišla novinka turnaje a tou byla soutěž v samostatných nájezdech o "pomocný bod", který v případě shodného počtu bodů v závěrečné tabulce pomáhá určit výsledné pořadí. Na nájezdy havířovští vyhrávají 1:0, kdy jediný úspěšný střelec je s číslem 51 Jakub Šlahař. V průběhu zápasu jel také nájezd po faulu Michal Sztefek a tento proměnil.


Rozhodl jsem se zařadit i tuto sérii nájezdů do letního projektu #shootoutsummer2014, stejně tak jako tu z pátečního zápasu proti polskému soupeři. Bude alespoň z čeho vybírat, protože zatím se solidně střelecky postíme a AZeťáci moc gólů nedávají.

Žádné komentáře:

Okomentovat