pondělí 18. srpna 2014

15. 8. 2014 - JKH GKS Jastrzębie - AZ Havířov (O pohár RT Torax) #shootoutsummer2014

V druhém a posledním zápase základní skupiny se utkal havířovský AZet s polským soupeřem z Jastrzębie. Utkání mělo v první třetině poměrně jednoznačný průběh a český celek vedl poměrně vysoko 3:0, což se ovšem změnilo v třetině druhé, kdy ke konci tohoto dějství během 4 minut tým z Polska srovnává na 3:3. Ve třetí třetině se pak daří Havířovu dát dvě branky, vyhrává tak zápas poměrem 3:5 a postupuje do finále, v němž se setkal s Opavou.


Zajímavostí utkání s Jastrzębie byly určitě fanoušci hostí, kteří se především ze začátku snaží velice aktivně fandit, avšak rozmanitost pokřiků a občas ani jejich hlasitost není optimální. Každopádně palec nahoru, že přijeli podpořit svůj tým. Jiní fanoušci by si z tohoto měli brát příklad.

A nakonec k samotnému videu zařazeného do #shootoutsummer2014. Nájezdy bohužel ze strany Havířova neproměňuje nikdo a na polské straně je pak jedna vstřelená branka, tudíž "pomocný bod" získává JKH. Perličkou na závěr budiž fakt, že druhý havířovský nájezd jede kapitán Jiří Krisl, obránce a velice netradiční volba pro tuto disciplínu. Škoda, že se mezírka mezi betony nenašla a nepadla z nájezdu branka.



Žádné komentáře:

Okomentovat